Åmli Mesterbygg AS

Hos oss hjelper vi deg med alt innenfor nybygg,tilbygg,rehabilitering,betongarbeid, med mer. Vi tar også på oss byggesøknader, tegning og prosjektering.

Vi hjelper deg trygt i havn med byggeprosjektet, enten du velger ferdighus, ferdighytte eller ønsker å gjøre egne tilpasninger til ditt hus, hytte eller garasje. Du skal kunne stole på oss som en faglig dyktig og erfaren husleverandør.

Vi har mesterbrev, og har sentral godkjenning med ansvarsrett. Vi er også godkjente som lærlingbedrift. Og er 1 av 10 i Agder som kan kalle seg godkjent våtromsbedrift. Vi også veldig stolte av Gaselle prisen vi fikk utdelt i 2017 og 2018.

Vi er et team bestående av 7 ansatte ink daglig leder og 1 lærling. Vi er heldige og stolte av å ha så mange dyktige medarbeidere med ulik erfaring.

For oss er kvalitet og fornøyde kunder det viktigste, derfor har vi i Åmli Mesterbygg slagordet: Godt håndverk som varer! Og leverer håndverk innenfor god norsk byggeskikk, og norsk standard.

Vi er opptatte av nye løsninger og produkter, og planlegger utviding av firmaet de neste årene med tanke på produksjon og pre cut.

Ring oss for spørsmål, eller gratis befaring

95107254-Daglig leder/byggmester Olav Syrtveit